nr. 2

About Motion4life

De naam Motion4Life is een verwijzing naar de beweging (Motion) die in het menselijke leven (Life) voortdurend aanwezig is. Deze beweging is heel concreet: je lichaam is immers continu in beweging. Maar beweging kan ook symbolisch opgevat worden: wat voel je, hoe reageer je op bepaalde vragen en ontwikkelingen? Wat is je innerlijke beweging?

Motion4Life maakt binnen trainingen en coachingstrajecten mensen bewust van het effect van je communicatie, zodat de regie over deze beweging weer in handen komt van diegene bij wie het hoort: het individu zelf en/of het management binnen een organisatie.

Motion4Life maakt binnen trainingen en coachingstrajecten mensen bewust van het effect van je communicatie, zodat de regie binnen een organisatie. Motion4Life maakt binnen trainingen en coachingstrajecten mensen bewust van het effect van je communicatie, zodat de regie binnen een organisatie.

About Mirjam Lub

“In 1986 ben ik afgestudeerd aan de academie voor Fysiotherapie te Groningen en ik heb met veel plezier 17 jaar als fysiotherapeut gewerkt. Daarna ben ik me gaan specialiseren in communicatie, omdat ik merkte dat communicatie belangrijk is in alles wat je doet en ook zeker in alles wat je juist niet doet.

Van 2004 tot 2006 heb ik een opleiding gevolgd tot Capital Coach en Trainer, waarbij de Practitioner en MasterPractitioner NLP de basis waren en daarnaast verschillende andere gereedschappen werden aangereikt waaronder archetypen, bio-energetica en enneagrammen.

In 2007 heb ik de opleiding tot enneagramtrainer gevolgd en later dat jaar ben ik opgeleid tot trainer in SmartReading. In 2008 heb ik de opleiding Meta Programma Analyse gevolgd. Hierin ben ik gecertificeerd trainer en coach. Meta programma’s zijn onbewuste programma’s die het doen, denken en handelen continu beïnvloeden.

Good to see highlights the positives of team members and to experience how to approach others well having an opposite characteristic.