nr 3.
1Personal development
2Persoonlijke ontwikkeling
3Teamcoaching
4Verandermanagement

Hoofdvragen:

Wat is er nu en wat is de wens in de toekomst voor uw bedrijf?
Wat is belangrijk binnen uw organisatie?
Hoe gaat u als manager met ontwikkeling en veranderingen om?
Welke waarden en overtuigingen worden er ondersteund?
Hoe verlopen de logistieke processen binnen uw organisatie?

Verandermanagement

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /var/www/vhosts/fbstudio.nl/motion4life.nl/includes/menu.inc).

In deze tijd verandert er veel, het leven wordt alleen maar hectischer en sneller. De crisis is al enige tijd zichtbaar en voelbaar. Dit is voor Motion4Life juist een aangrijpingspunt om een organisatie meer effectiviteit te laten verkrijgen, meer succes te hebben in wat ze doen. Doelgericht en resultaatgericht zijn kernwoorden van trainingen van Motion4Life.

Mijn visie op veranderen is dat alle reorganisaties bestaan uit:

  1. Het veranderen van de organisatiestructuur: ontwikkeling van rollen, processen en systemen
  2. Het veranderen van de mens in dit proces: de transitie, de psychische processen van de mens(en), het emotionele deel waarin dynamiek, ingesleten gedragspatronen en emoties een rol spelen

Managers zijn vaak heel capabel om de verandering van de organisatiestructuur goed te begeleiden. Wanneer ook de psychische kant van het veranderen, de transitie, goed gemanaged wordt, is het veranderingstraject pas echt succesvol. Hiervoor heeft Motion4Life een handig gereedschap ontwikkeld, direct toepasbaar in elke situatie bij veranderingstrajecten.

Samen met Borghesi, een bedrijf gespecialiseerd in logistiek, geeft Motion4Life trainingen, waarin zowel de logistieke methoden als het gedrag wat nodig is voor succesvolle veranderingen in organisaties, aan bod komen. Dus niet alleen het ‘wat’ qua veranderingen, maar ook het ‘hoe’.  Zowel de lijnen van de logistiek als het onderliggende gedrag worden daarin op een heldere en voelbare manier duidelijk. Een betere aansluitingop de menselijke kant van veranderen en afstemming in je communicatie zorgt voor sneller resultaat in het bereiken van je doel, meer plezier en groei van jezelf en je organisatie. 

 

Feedback

"Na een korte kennismaking en verkenning van 1 uur is Mirjam samen met mij een training in gestapt waarbij ze het onderdeel ‘Van veranderen naar verbeteren’ voor haar rekening nam.
Het liep als een trein en de deelnemers waren heel enthousiast. Mirjam wist precies de juiste snaar te raken, gaf voldoende diepgang voor het korte tijdsbestek die ze tot haar beschikking had en het paste helemaal binnen het geheel van de training.
Mirjam is erg prettig mee samen te werken. Door haar sensitiviteit en flexibiliteit speelt ze goed in op de groep. Na deze goede ervaring hebben we haar al vaker kunnen inzetten wat keer op keer een succes is geweest."

Astrid Prins, Trainer en adviseur Continu Verbeteren UMC Utrecht.