nr. 5

Boek; Van veranderen naar verbeteren

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /var/www/vhosts/fbstudio.nl/motion4life.nl/includes/menu.inc).

Organisaties in de zorg maken veel veranderingen door. Bij een groot deel van deze veranderingen wordt het beoogde resultaat niet gehaald of vallen medewerkers en leidinggevenden terug op hun oude gedrag. Hoewel er al veel boeken zijn geschreven over verandermanagement, biedt dit boek een unieke aanpak, de cirkel van succesvol veranderen: een combinatie van de harde en de zachte kant van veranderen.

De harde kant laat zien hoe u met een stapsgewijze, rationele benadering weerstand doorbreekt. De zachte benadering gaat in op de psychologische veranderingen van medewerkers en hoe u hiermee als leidinggevende het beste kunt omgaan. De inhoud van het boek berust op theoretische kennis, geïllustreerd met vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Met de aanpak in dit boek kunt u morgen aan de slag. 

Therese Borghuis-Lub & Mirjam Lub | Van veranderen naar verbeteren. Hoe krijg je iedereen mee?

Borghesi Consultancy, 2013
ISBN 978-90-816658-0-3 | 128 pagina's | 17 x 23,8 cm | prijs € 24,95

Voor boekhandels kunnen wij een offerte op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op.